Collé breidt uit naar nieuw terrein

Collé Rental & Sales heeft haar activiteiten uitgebreid naar Denemarken en heeft een nieuwe vestiging geopend in het zuiden van het land op het eiland Funen.

Colle is een in Nederland gevestigd bedrijf dat een scala aan bouwmachines aanbiedt, waaronder hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks en graafmachines, vanuit 18 vestigingen verspreid over het thuisland Duitsland, België en Luxemburg.

Gelegen in Odense, de derde grootste stad van Denemarken, zal Collé’s nieuwe vestiging van 12.000 m2 (de negentiende) verkoop-, verhuur- en onderhoudsdiensten leveren aan gebruikers van apparatuur uit de hele stad, evenals aan gebruikers ten oosten van Kopenhagen, in de westelijke regio nabij Esbjerg en in het noordelijke gebied rond Aarhus.

Dit omvat apparatuur van merken als Genie, Palfinger, Manitou, Magni, Wacker Neuson en Kramer, die het grootste deel uitmaken van de 20.000 eenheden sterke verhuurvloot van het bedrijf.

Frits Collé, Director bij Collé Rental & Sales, zei: “Deze nieuwe vestiging maakt deel uit van de expansiestrategie van het bedrijf naar Noord-Europa. Hiermee versterkt Collé Rental & Sales haar marktpositie in Denemarken, maar ook in het grensgebied tussen Denemarken en Noord-Duitsland (bij Flensburg).”

Overig nieuws