Haulotte en Jungheinrich gaan partnerschap aan

Robert Magnusson van Haulotte (L) met Fredrik Høyer-Dahl van Jungheinrich Noorwegen

Haulotte Scandinavia en Jungheinrich hebben een nieuw verkoop- en servicepartnerschap gevormd in Noorwegen.

De samenwerking is bedoeld als een route waarmee Haulotte kleinere kopers en markten kan bereiken, zoals logistieke bedrijven die hoogwerkerapparatuur in hun magazijnen willen hebben. Het zal ook een efficiëntere lokale service bieden in een land dat met bijna 1.100 mijl/1.800 km het langste land van Europa is met een kleine populatie en uitdagend terrein. Op de hoogwerkers van Haulotte zijn al een aantal technici van Jungheinrich opgeleid.

Robert Magnusson, algemeen directeur Haulotte Scandinavia zei: “Jungheinrich heeft een zeer dicht netwerk op de Noorse markt, en daarom is het ook de ideale partner voor ons. De meest populaire Haulotte-hoogwerkers zijn al verkrijgbaar bij Jungheinrich in Oslo en de feedback is zeer positief. Alles wat we tot nu toe hebben gekregen, is snel gegaan.”

Fredrik Høyer-Dahl, de salesmanager van Jungheinrich Noorwegen, voegde toe: “Deze samenwerking stelt Jungheinrich Noorwegen in staat de markt voor hijsapparatuur te betreden. We zagen bij onze bestaande klanten vraag naar hoogwerkers, maar dit type materieel ontbrak in ons aanbod. De overeenkomst tussen de kleuren van Haulotte en Jungheinrich is een duidelijk voordeel. En het feit dat ze een serieuze speler zijn, de op twee na grootste fabrikant van personenliftapparatuur ter wereld, is ook erg belangrijk. Haulotte past perfect bij ons.”

Overig nieuws