Riwal wordt IPAF Sustaining Member

Riwal's Pedro Torres (midden), neemt de IAPA Sustainability Award 2022 in ontvangst

Riwal is Sustaining Member van de International Powered Access Federation (IPAF) geworden en is daarmee het eerste verhuur- en trainingsbedrijf dat zich bij de lidmaatschapscategorie aansluit.

De categorie Sustaining Member van IPAF is ontworpen om de strategische initiatieven van IPAF en de algehele bijdrage aan het verbeteren van de veiligheid en productiviteit bij hoogwerkers wereldwijd te erkennen en te ondersteunen. Riwal voegt zich bij Alimak, AON, APEX en Haulotte als IPAF Sustaining Members.

Romina Vanzi, IPAF’s hoofd regionale ontwikkeling, zei: “Riwal is lange tijd een actief lid van IPAF geweest, met vertegenwoordiging in verschillende commissies en raden, evenals CEO Pedro Torres als lid van het IPAF-bestuur, dus om hen als een sustaining member is de perfecte manier om onze inspanningen te consolideren ter bevordering van ons gedeelde doel om de veiligheid van hoogwerkers wereldwijd te verbeteren.

“Het zal voor IPAF bijzonder gunstig zijn om een ​​lid dat zich bezighoudt met het huren en trainen van apparatuur in zowel gevestigde als opkomende markten over de hele wereld, toe te voegen aan de groeiende lijst van IPAF Sustaining Members.”

Peter Douglas, CEO & managing director van IPAF, voegde toe: “De afgelopen twee jaar hebben aangetoond hoe belangrijk het is om samen te werken voor het collectieve voordeel van veiligheid in onze branche, en we hebben vooral hard gewerkt om de waarde te benadrukken die IPAF biedt leden – als referentiepunt voor veiligheids- en technische begeleiding, het ontwikkelen en implementeren van normen, het bepleiten van belangrijke branchekwesties bij overheidsinstanties, of het bieden van essentiële bedrijfsinformatie en ondersteuning aan onze leden, vooral in onzekere tijden.

“IPAF bestaat om haar leden te ondersteunen en kan onze strategische doelstellingen niet zonder hen verwezenlijken, waaronder het verbeteren van de wereldwijde incidentrapportage en het ontwikkelen van ons trainingsprogramma en veiligheids- en technische begeleiding in reactie op wat ongevalgegevens ons vertellen. We zijn verheugd dat Riwal heeft besloten zich bij Haulotte, APEX, AON en Alimak aan te sluiten om dit te erkennen door zich in te zetten om een ​​ondersteunend lid van IPAF te zijn.”

Overig nieuws