Nieuwe directeur voor Kiloutou Duitsland

De Franse internationale verhuurgroep Kiloutou heeft Nils Altrogge aangesteld als directeur van Kiloutou Deutschland.

Sébastien Ferjault treedt sinds de zomer van 2021 op als interim-directeur, na het vertrek van Stephan Kulawik in april 2021. Er werd toen gezegd dat Ferjault maximaal 24 maanden in de functie zou blijven.

Nils Altrogge, 46, die deze maand officieel in dienst trad, volgde een opleiding in Nederland en begon zijn carrière in 2000 bij de Duitse managementconsultants SPG Unternehmensberatung. in de 20 jaar sinds hij verschillende, steeds hogere functies bekleedde, van regionale klantenservicefuncties tot verkoopmanagement tot directeur van zijn OEM-activiteiten in de regio Azië-Pacific in Shanghai, en meest recentelijk P&L-verantwoordelijkheid voor producten voor heftrucks met contragewicht.

Over zijn overstap naar Kiloutou zei hij: “Ik ben verheugd om me bij de Kiloutou-groep te voegen in deze fase van dynamische, internationale groei. Ik ben erg trots om deel uit te maken van dit team.”

Kiloutou betrad de Duitse markt in 2016 toen het Starlift uit Hamburg overnam van Hans-Dieter Kark. In de jaren onder Kulawik deed het bedrijf nog vijf overnames, Butsch + Meier, GL Verleih, M+S, Weisecker en Middeke. Vandaag opereert het vanuit 14 locaties, met ongeveer 300 medewerkers en een vloot van ongeveer 7.900 machines.

Het bedrijf zegt dat met een nieuwe directeur aan boord verdere acquisities bovenaan de agenda staan. Een statement getiteld: “nieuwe ambities voor 2022” zegt: “Na een fase van consolidatie en de integratie van recente acquisities, is het bedrijf nu van plan zijn ontwikkeling te versnellen door nieuwe acquisities en de opening van extra locaties om een ​​uitgebreid aanbod van verhuur aan te bieden en diensten in heel Duitsland te garanderen.”

Overig nieuws