CTE gaat naar Noord-Amerika

(L-R) Marco Govoni van CTE met Michael Gnazzo van CTE North America/Innovativ en Tim Hunt van CTE

De Italiaanse autohoogwerker- en spinhoogwerkerfabrikant CTE is een nieuw partnerschap aangegaan in de Verenigde Staten om de Noord-Amerikaanse markt te bedienen.

Het bedrijf is gaan samenwerken met Innovativ Hoisting na 18 maanden samenwerking in de oostelijke regio van de VS. De twee partners hebben een nieuw bedrijf opgericht – CTE North America Corp., in eerste instantie om de CTE Traccess spinhoogwerkers in de VS en Canada op de markt te brengen en te ondersteunen. De CTE-serie voor vrachtwagenmontage zal op een later tijdstip aan de line-up worden toegevoegd.

Innovativ Hoisting is gevestigd in Willington, Connecticut, ten noordoosten van Hartford, het is ook de hijslift van Böcker en distributeur van aanhangerkranen voor het noordoosten. CTE sales en marketing directeur Marco Govoni zei: “We hebben een droom nagestreefd en deze werkelijkheid gemaakt, een fundamentele stap in het groeipad dat we zijn begonnen. Ik wens alle leden van het CTE NA Corp-team een ​​warm welkom in onze familie en kijk uit naar een mooie toekomst samen”.

CTE’s Noord-Amerikaanse exportmanager Tim Hunt, voegde toe: “We zijn erg enthousiast over deze natuurlijke volgende stap gezien de groei van ons Traccess-merk in Noord-Amerika in de afgelopen 18 maanden. We hebben geweldige ondersteuning gekregen van belangrijke dealers en klanten die enthousiast zijn over het hebben van een CTE-filiaal in de Verenigde Staten, en erkennen de toewijding en nabijheid van de markt die dit met zich meebrengt, waardoor CTE hen en hun bedrijven nog beter kan ondersteunen.”

Michael Gnazzo, president van CTE North America en Innovativ Hoisting zei: “Deze samenwerking was een organische evolutie van de ontwikkeling van de CTE-productlijn hier in de Verenigde Staten en Canada. We zijn er trots op deel uit te maken van de CTE-familie en kijken ernaar uit om samen met CTE onze klanten beter van dienst te zijn.”

Overig nieuws