Haulotte benoemt distributeur in Tunesië

Logo Haulotte

Haulotte heeft Matech aangesteld als geautoriseerde distributeur voor hoogwerkers en verreikers voor Tunesië.

Matech, opgericht in 1999, is gevestigd in Mégrine-Riadh aan de zuidkant van Tunis en handelt naast de verreikers van Dieci ook Komatsu-laders en graafmachines af. De technische teams van het bedrijf hebben al fabriekstraining gekregen, terwijl de eerste nieuwe machines onderweg zijn.

Didier Mertens, algemeen directeur van Haulotte Africa, zei: “We willen onze distributie in Afrika versterken met professionele en reactieve partners zoals Matech. Zijn sterke lokale aanwezigheid, zijn diepgaande kennis van de markt en de commerciële relaties die we al meerdere jaren samen onderhouden, zullen ons in staat stellen om de aanwezigheid van Haulotte in Tunesië te versterken. Matech heeft met zijn lange ervaring in de verkoop en service van Haulotte hoogwerkers een competentie verworven waar klanten ten volle van kunnen profiteren.”

Overig nieuws