Speedy CEO gaat met pensioen

De Chief Executive van Speedy Hire, Russell Down, gaat na zeven jaar bij het bedrijf met pensioen. Hij blijft aan totdat er een opvolger is benoemd en het wervingsproces is begonnen.

Down kwam in april 2015 bij het bedrijf als Group Finance Director en werd Chief Executive in juli 2015. Het bedrijf zei dat het onder zijn leiding was “getransformeerd” en benadrukte de groei van de omzet uit diensten, de ontwikkeling van het ESG-beleid, de verkoop van zijn activiteiten in het Midden-Oosten, een uitbreiding van zijn verkoop aan het MKB en de detailhandel, en de digitalisering van zijn interne en externe operaties.

Down zei dat hij er trots op was Speedy zeven jaar te hebben geleid; “We zijn toonaangevend op de verhuurmarkt met ons digitale aanbod, klantenservicevoorstel en ESG-strategie, en zijn ook steeds meer aanwezig in de retailsector. Het bedrijf presteert goed, heeft een sterke balans en is goed gepositioneerd voor toekomstige groei.

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om al mijn uitzonderlijk getalenteerde collega’s, onze klanten en leveranciers te bedanken voor hun steun en hen het beste te wensen voor de toekomst.”

David Shearer, voorzitter, zei: “Ik wil Russell persoonlijk en namens de Raad bedanken voor zijn belangrijke bijdrage als Chief Executive in de afgelopen zeven jaar. Onder zijn leiding is het bedrijf getransformeerd en is het nu goed gepositioneerd voor toekomstige groei met een ambitieus managementteam. We wensen hem het beste voor de toekomst.”

Overig nieuws