Nieuwe overname voor RentalMax

Het in Chicago gevestigde RentalMax heeft A tot Z RentAll en Sales van Madison, Wisconsin overgenomen van Kevin Hoffman en familie.

De overname is de tweede dit jaar en RentalMax’s eerste locatie in Wisconsin, van A tot Z – RentAll zal blijven opereren vanuit hetzelfde pand dat A tot Z sinds 1980 in gebruik heeft. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door de ouders van Kevin Hoffman, Rex en Enid Hoffman, het jaar daarop werd het bedrijf een van de oprichters van de ARA – American Rental Association. Kevin Hoffman werd in 2018 aangesteld als ARA-president. Hij heeft ook een evenementenverhuurbedrijf, dat hij zal blijven bezitten en exploiteren.

John Jeanguenat van RentalMax zei: “We zijn verheugd om A tot Z RentAll te verwelkomen in de RentalMax-familie. De verhuurtraditie van de familie Hoffman in Madison is net zo rijk als elk onafhankelijk verhuurbedrijf in het land. We zijn vereerd om die traditie voort te zetten en RentalMax uit te breiden tot een bloeiende gemeenschap. We zijn trots op het leveren van geweldige apparatuur en persoonlijke service aan ons trouwe klantenbestand, en onze klanten staan ​​centraal bij elke beslissing die we nemen. We kijken ernaar uit om de trouwe klanten te bedienen die al bijna 70 jaar A tot Z RentAll en Sales bezoeken.”

Hoffman voegde toe: “Ik ben verheugd dat RentalMax de activiteiten van onze gereedschapsverhuurdivisie op de Madison-markt voortzet. Door met John Jeanguenat en zijn team bij RentalMax te werken, heb ik het vertrouwen gekregen dat onze teamleden meer ondersteuning en betere groeimogelijkheden zullen krijgen. Voor onze klanten en de gemeenschap betekent dit toegang tot een grotere selectie van apparatuur en een grotere focus op hun behoeften. Dit is een overwinning voor alle betrokkenen en ik ben vastbesloten om dit voor iedereen tot een succes te maken.”
RentalMax heeft nu 10 locaties in het grotere Chicago, het noordwesten van Indiana en nu Wisconsin.

Overig nieuws