Electroelsa gaat samenwerken met Direct Hoist

(L-R) Said Shabana van Electroelsa, Steve Stopher van Direct Hoist, Giorgio Taliani van Electroelsa, Robert Wilson van Direct Hoist, Christian Orry Palumbo van Electroelsa en Josh Wilson van Direct Hoist

De Italiaanse mastklimmer- en takelfabrikant Electroelsa heeft Direct Hoist Sales aangesteld als distributeur voor het VK en Noord-Ierland.

Direct Hoist Sales, eigendom van Robert Wilson, is gevestigd in Kirton in Lindsey, ten zuiden van Scunthorpe North Lincolnshire, en verkoopt en verhuurt momenteel Geda-takels, transportplatforms en hellende bouwtakels.

De overeenkomst werd vorige week gesloten met algemeen directeur Rob Wilson, operations manager Josh Wilson en Steve Stopher van West End Leasing, ook optredend als hoofd verkoop en financiën voor directe takels, die naar Italië reisden om de samenwerking met het Electroelsa-managementteam onder leiding van chief directeur Giorgio Taliani.

Over de nieuwe samenwerking zei het bedrijf: “We zijn erg enthousiast over dit nieuwe avontuur en hebben er alle vertrouwen in dat onze samenwerking de klanten een uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice zal bieden, door een uitgebreid en multifunctioneel productassortiment aan te bieden en lokale voorraad voor snellere leveringen.”

“Dit is het begin van een fantastische nieuwe onderneming voor ons hier bij Direct Hoist en voor Electroelsa; we kunnen niet wachten om door te gaan met het opbouwen van de relatie tussen onze twee bedrijven, met onze klanten en zoals altijd geweldige service en machines te bieden in het VK en nu Noord-Ierland!”

Overig nieuws