Nieuwe vestiging voor Collé Duitsland

Het Nederlandse internationale verhuurbedrijf Collé Rental & Sales heeft een nieuwe vestiging geopend in Peine, nabij Hannover in Duitsland.

De nieuwe locatie, de 10e in Duitsland, breidt haar internationale netwerk uit naar 19 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Denemarken. De Peine-tak ligt ongeveer 40 kilometer ten oosten van Hannover en 25 kilometer ten westen van Brunswick/Braunschweig. Het stroomgebied omvat de regio’s Hannover, Braunschweig, Wolfsburg, Celle en Hildesheim.

De nieuwe vestigingsmanager is Markus Jünemann die na 16 jaar bij Boels in dienst treedt. Voordat hij in 2006 bij Boels kwam, werkte hij zes jaar bij verhuurbedrijf Mietprofi – een dochteronderneming van doe-het-zelfketen OBI. De locatie heeft een totale oppervlakte van circa 14.000 vierkante meter en is voorzien van een groot magazijn en werkplaatsen, kantoren en trainingsruimte. Het filiaal is gelegen aan de snelweg A2 tussen Hannover en Brunswick en de weg naar Magdeburg.

Directeur Frits Collé zei: “Deze nieuwe vestiging maakt deel uit van de expansiestrategie van het bedrijf in Noord-Duitsland. Zo versterkt Collé Rental & Sales zijn aanwezigheid en marktpositie in de regio Hannover en in de hele deelstaat Nedersaksen. Als de vierde grootste deelstaat van Duitsland qua inwonersaantal en de op een na grootste qua oppervlakte, is dit een belangrijke nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.”

Overig nieuws