Jekko gaat naar Hongarije

Het hoofdkantoor van Axiál in Baja, Zuid-Hongarije

Spider-, pick & carry- en minirupskraanfabrikant Jekko heeft Axiál aangesteld als distributeur voor Hongarije.

Axiál, opgericht in 1991, distribueert een reeks landbouw- en bouwmachines en werd in het jaar 2000 aangesteld als importeur en distributeur van Claas voor Hongarije. In 2002 kwam daar de distributie van Fendt-tractoren en -materieel bij. Het exploiteert ook een verhuurdochter Manax. Meer recentelijk werkt het samen met de bouw- en constructiesector. Gevestigd in Bajo, pal ten zuiden van Boedapest, nabij de Servische grens. Het opereert vanuit in totaal 19 locaties in Hongarije en heeft ook activiteiten in Roemenië en Slowakije.

Péter Bakity, productmanager van de divisie bouwmachines van Axiál zei: “We waren op zoek naar kwaliteitsmachines en aan het einde van een lang en zorgvuldig onderzoek kwamen we Jekko tegen. Dit merk sprak ons ​​direct aan vanwege zijn innovatieve, hoogtechnologische en veelzijdige machines. Onze keuze om met Jekko Cranes te werken komt voort uit verschillende aspecten, met als belangrijkste reden de productkwaliteit en het brede scala aan werkzaamheden die deze machines kunnen uitvoeren, zoals het hijsen en installeren van ruiten, wat momenteel een van de meest gevraagde diensten is in ons land.”

“Ik ben echt trots om het merk Jekko in Hongarije te vertegenwoordigen. Dit type machines is gloednieuw in vergelijking met waar we gewoonlijk in handelen, maar Jekko minikranen zullen de deur openen naar een nieuwe reeks toepassingen in veel verschillende werkgebieden waar we in staat zullen zijn om aan de meeste marktverzoeken te voldoen, het aanbieden van nieuwe en innovatieve producten. Ik dank mijn medewerkers en onze nieuwe Italiaanse collega’s voor deze nieuwe zakelijke relatie”.

Jekko districtmanager Alessio Forcolin voegde toe: “Werken met Axiál is een geweldige kans omdat dit bedrijf verschillende winkels in Hongarije heeft en een lange ervaring in de bouw- en constructiesector. Samenwerken met Axiál is een kans voor Jekko om samen met een lokale leider te groeien in een nieuwe markt. Dit is een grote kans voor ons bedrijf om zich te ontwikkelen op de Oost-Europese markt”.

Verkoopdirecteur Alberto Franceschini zei: “Bedrijven komen niet alleen voort uit goede zaken. Ze worden in de eerste plaats gegenereerd door mensen die ideeën, visies en projecten delen. We denken dat de voortdurende keuze van Axiál om innovatieve oplossingen op de markt aan te bieden een vooruitziende visie is en we hopen dat dit in de loop van de tijd ook voor de verkoop van Jekko-producten veel succes zal opleveren.”

Overig nieuws