Sinoboom benoemt Regional Manager voor Frankrijk

Sinoboom heeft haar Europese team uitgebreid met de benoeming van Thomas Méheust als Regional Manager voor Frankrijk, die het groeiende team van Sinoboom BV, de Europese dochteronderneming van de Chinese fabrikant van hoogwerkers, komt versterken.

“Thomas heeft een sterk trackrecord in internationale verkoop, met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van sterke klantrelaties, het bouwen van teams en het leveren van robuuste resultaten. Zijn expertise in de ontwikkeling van groene markten sluit nauw aan bij de strategie van Sinoboom BV om klanten in de hele Europese regio te voorzien van een gevarieerd aanbod van hoogwaardige elektrische, milieuvriendelijke hoogwerkers”, aldus Sinoboom.

ITim Whiteman, CEO van Sinoboom BV: “De benoeming van Thomas toont de toewijding van Sinoboom om onze klanten in Frankrijk een volledige, professionele service te bieden onder leiding van een professional uit de sector.”

“We zijn verheugd dat we onze strategie van het werven van ervaren industriepersoneel kunnen voortzetten om aan de groeiende vraag naar Sinoboom-producten in Frankrijk te voldoen”, aldus VP Sales & International Development. Erik Geene.

Thomas sprak ook over de benoeming en zei: “Ik heb de gestage groei van de Europese activiteiten van Sinoboom gezien en ben verheugd om me bij het team te voegen om deze hoogwaardige producten in Frankrijk te leveren.”

Overig nieuws