Grote order scharen voor Gräber

Alexander Reisch van Magni (L) met Alexander Gräber

Het Duitse verhuurbedrijf voor kranen en hoogwerkers Gräber heeft 50 grote Dingli/Magni elektrische schaarhoogwerkers in ontvangst genomen als onderdeel van zijn vlootuitbreidingsprogramma voor 2022.

De order omvat de 66ft Magni ES2212E met een totale breedte van 1,25 meter, een werkhoogte van 22 meter en een platformcapaciteit van 750 kg. Samen met een 99ft ES3214E met een totale breedte van 1,4 meter, een werkhoogte van 32 meter en een platformcapaciteit van 750 kg. Beide modellen zijn elektrisch, maar hebben ook vierwielaandrijving, vierwielbesturing, niet-strepende banden en een platformverlenging met binnen- en buitenclassificaties.

De eerste 20 liften zijn al geleverd terwijl de overige 30 units voor het einde van het jaar zullen arriveren. Alexander Gräber van Gräber Arbeitsbühnen zei: “We hebben de eerste Magni-machines twee jaar geleden ontvangen en uitgebreid getest. Wij zijn overtuigd van het product en het concept. Daarom heeft nu de grote uitbreiding plaatsgevonden. Een van de doorslaggevende factoren was de snelle beschikbaarheid van de machines.”

Alexander Reisch van Magni Germany voegde toe: “We hebben zojuist het eerste pakket van 20 scharen geleverd aan de firma Gräber Arbeitsbühnen in Stuttgart, Konstanz, Singen en Weil am Rhein. Alexander Gräber vond het vooral belangrijk dat we alle machines voor het einde van het jaar zouden leveren. Dankzij onze vooruitziende planning en state-of-the-art productie kunnen we werkplatforms en verreikers binnen zeer korte tijd leveren. In ons magazijn in Greven bij Münster zijn altijd meer dan 200 machines direct leverbaar.”

Overig nieuws