CMC Duitsland versterkt verkoopteam

(L-R) Dieter Roters en Dorina Roters van CMC Arbeitsbühnen, Alessandro Mastrogiacomo van CMC, met Andre Gerdes van CMC Arbeitsbühnen en Mauro Cappabianca van CMC

De CMC-distributeur voor Duitsland, CMC Arbeitsbühnen, heeft zijn verkoopteam uitgebreid met de benoeming van Andre Gerdes als hoofd verkoop.

Hij komt bij het bedrijf na meer dan vier jaar bij Versalift als salesmanager Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Oost-Europa. Hij verliet het bedrijf in maart en heeft korte tijd bij Zoomlion en Klubb gewerkt, voordat hij vorige maand bij CMC begon. Hij begon zijn carrière in de hoogwerkerindustrie in 2010 als regionaal verkoopmanager bij Ruthmann in Duitsland. Na zes en een half jaar vertrok hij om voor zichzelf te beginnen, maar trad twee jaar later in dienst bij Versalift.

Dieter Roters zei: “Ik ben verheugd dat Andre zich bij ons heeft gevoegd, met 12 jaar internationale verkoopervaring in de werkplatformindustrie. We openen het volgende hoofdstuk van onze groeiplannen om in de toekomst de Duitstalige markt verder te penetreren en onze verkoop- en marketinginspanningen op te voeren om het bedrijf beter te positioneren voor de toekomst.”

Gerdes voegde toe: “Toen ik Dieter en zijn familiebedrijf voor het eerst leerde kennen, was ik erg onder de indruk van de teamgeest en de passie voor CMC rupsspinhoogwerkers en de filosofie van een klantrelatie gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit, ondersteund door een portfolio van producten van hoge kwaliteit. Dus de beslissing om me bij Dieter en het team aan te sluiten en actief mee te helpen het verdere succes van het bedrijf vorm te geven, was voor mij een makkelijke beslissing.”

Overig nieuws