Riwal start samenwerking met EQIN

Riwal directeur Glenn Verburg en EQIN directeur Erwin Claus

Riwal Hoogwerkers en EQIN B.V. te Rotterdam zijn een samenwerking aangegaan voor het verhuren van industrieel materieel.

EQIN is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van industrieel materieel en biedt serviceconcepten en totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds. De samenwerking biedt Riwal de mogelijkheid een breder assortiment aan te bieden om derhalve haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Dankzij het assortiment van EQIN biedt Riwal een volledig portfolio aan op het gebied van stroom, lucht, licht, lassen en oplossingen op het gebied van accommodatie. Daarnaast voorziet EQIN in (las)consumables, persoonlijke beschermingsmiddelen en lastoevoegmaterialen.

Glenn Verburg – Algemeen Directeur Riwal Hoogwerkers B.V.: “Riwal en EQIN werken al jaren met veel plezier samen. Beide bedrijven zijn ondernemende en innovatieve partijen met een hoog serviceniveau. De uitbreiding van onze samenwerking zal onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.”

Michel Bezemer – Sales Manager EQIN: “EQIN is trots op deze wederkerige samenwerking die vandaag tot stand is gekomen. Riwal draagt al jaren bij aan het realiseren van de purpose van EQIN ‘We’ve got the solution’ om op deze manier totaaloplossingen aan te kunnen bieden aan onze klanten. Nu mogen wij deze behoefte ook voor Riwal invullen. De visie en kernwaarden van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan. Dit zal resulteren in een succesvolle samenwerking.”


Overig nieuws