MYCRANE lanceert gratis Marketplace

MYCRANE heeft een gratis te gebruiken online Marketplace gelanceerd, waarmee gebruikers over de hele wereld nieuwe en gebruikte hijsapparatuur kunnen kopen en verkopen.

Beschikbaar op de MYCRANE Marketplace, toegankelijk via market.my-crane.com, zijn: vele soorten kranen; tuigage apparatuur; reserveonderdelen en hulpmiddelen; plus wereldwijde vacatures voor een breed scala aan kraangerelateerde functies. Beschikbare kranen zijn onder andere mobiele kranen, rupskranen, torenkranen, hoogwerkers, hoogwerkers, manliften, minikranen en hydraulische portaalsystemen.

De Marketplace wordt ondersteund door de nieuwe MYCRANE Inspections-app, die uitgebreide, realtime rapporten en hoogwaardige afbeeldingen van de te koop aangeboden kraan biedt – waar ook ter wereld.

Aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning, stelt de app verkopers in staat om gemakkelijk toestandsrapporten te uploaden en aan te passen, waardoor dure, gespecialiseerde kraaninspecties overbodig zijn.

In tegenstelling tot de meeste bestaande verkoopkanalen, berekent MYCRANE geen listingkosten – noch enige commissie – voor verkopen die op de Marktplaats worden uitgevoerd. Verkopers hoeven alleen maar een eenvoudige registratie te voltooien om hun advertenties te maken en te publiceren, terwijl de Marketplace beschikbaar is om te browsen zonder registratie.

De heer Geikalo, CEO en oprichter van MYCRANE, zei: “Met de lancering van MYCRANE een jaar geleden hebben we beloofd om de Lifting Community te verenigen.

“Dankzij ons wereldwijde netwerk van franchisenemers en eigen kantoren heeft MYCRANE materiedeskundigen over de hele wereld die klanten in contact kunnen brengen met echte kopers en de beste prijs voor hun apparatuur kunnen bereiken. Het is deze aanwezigheid die onze Marketplace in staat stelt om digitale technologie te combineren met persoonlijke relaties.

“Het tekort aan geschoolde arbeidskrachten heeft grote gevolgen voor de kraanindustrie. Op ons banenportaal kunnen kraanleveranciers de beste mensen vinden, terwijl we tegelijkertijd nieuwe kansen bieden voor wie op zoek is naar een carrièrestap.

“Door de reikwijdte van de door MYCRANE aangeboden diensten te vergroten, kunnen we meer waarde toevoegen aan ons wereldwijde klantenbestand. Of je nu een kraan moet huren, er een moet kopen of zelfs je volgende baan moet vinden – je kunt het allemaal doen bij MYCRANE.”

De Marketplace biedt een waardevolle link naar de kraanverhuurtool van het platform. Kraanverhuurders kunnen met slechts een paar klikken al hun bestaande geregistreerde kranen te koop aanbieden op Marketplace, zonder dat ze de kraangegevens opnieuw hoeven in te voeren.

Zodra een klant een kraan via de Marktplaats heeft gekocht, kan MYCRANE kraantransport voor de koper, verzekering en leasing (financiën) verzorgen om de aankoop te financieren.

Overig nieuws