Avi tekent bij Haulotte voor distributie

Hila Yochanan van Avi Cranes (L) tekent de overeenkomst met Patrick Murris van Haulotte

Haulotte heeft kraan- en hoogwerkerverhuurbedrijf Avi Cranes aangesteld als enige distributeur voor Israël.

De overeenkomst werd bevestigd tijdens een open dag op het hoofdkantoor van Haulotte in Lorette, Frankrijk. Tijdens het bezoek plaatste Avi-topman Hila Yochanan een bestelling voor meer compacte schaarhoogwerkers, masthoogwerkers en mastgieken, evenals scharnierende en telescopische hoogwerkers. De nieuwe bestelling volgt op de 55 eenheden die in januari werden afgeleverd. Haulotte heeft er ook mee ingestemd om al zijn technische documentatie in het Hebreeuws te leveren, evenals gedetailleerde training voor Avi-medewerkers.

Avi runt een van de grootste verhuurbedrijven voor hoogwerkers in Israël met een vloot van ongeveer 1.200 eenheden en is het toonaangevende kraanverhuurbedrijf in het land met een vloot met daarbovenop de 750 ton negenassige Liebherr LTM 1750-9.1. Het exploiteert ook een vloot van verreikers en vorkheftrucks vanuit vijf locaties.

Didier Mertens general manager van Haulotte Africa zei: “We zijn zeer verheugd om Avi Cranes, de hijsspecialist in Israël, als een van onze distributeurs te mogen rekenen. Hun hoge niveau van technische expertise zal hen tot een sterke partner maken bij het promoten van onze producten en het versterken van onze merkimago in Israël.”

Overig nieuws