GB Lifts & Parts B.V. wordt GB Hoogwerkers B.V.

Enkele jaren na de oprichting van GB Lifts & Parts B.V. gaat het hoogwerkerbedrijf verder onder een nieuwe naam “met vertrouwde service”.

Als GB Hoogwerkers B.V. bedient het servicenetwerk voortaan de bestaande en snel groeiende klantenbestand met producten en diensten van Nagano, Sinoboom en Axolift.

Als vaste partner legt GB Hoogwerkers zijn volledige focus voortaan op drie kwalitatieve topmerken inclusief de service en support die klanten mogen verwachten van hun leveranciers. Daarvoor biedt GB Hoogwerkers een complementair productportfolio voor zijn bestaande partners en klanten. Om aan de verwachtingen van nieuwe en bestaande klanten tegemoet te komen is het team onlangs versterkt met Dustin Keizer. Dustin gaat aan de slag als verkoopmanager van GB Hoogwerkers B.V.

Kort na de oprichting in 2019 vestigde het bedrijf zich in Ridderkerk en werden naast de verkoop van hoogwerker-onderdelen de producten van Nagano en Sinoboom toegevoegd aan de portfolio. Ook tijdens de uitdagende tijd, waarin het jonge bedrijf werd geconfronteerd door de coronacrisis, groeide het klantenbestand in rap tempo en ontwikkelde het marktaandeel zich sneller dan verwacht.

Gert de Boon, oprichter en eigenaar van GB Hoogwerkers, is blij met de nieuwe fase waarin het bedrijf terecht is gekomen: ‘We investeren in onze toekomst en dankzij onze groei zijn we onlangs verhuisd naar de Gieterijstraat 63 in Ridderkerk. Al vanaf de oprichting hebben we ons willen toeleggen op de machines van snel groeiende leveranciers die de flexibiliteit en innovatiekracht hebben, die passen bij onze veeleisende en competitieve thuismarkt.”

“Om die reden zijn we heel blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen om in Nederland aan de slag te kunnen met de kwalitatieve topmerken Nagano, Sinoboom en Axolift. Met de aanstelling van Dustin versterken we ons team met iemand zijn sporen heeft verdiend en die veel kennis, ondernemerschap en energie in het bedrijf brengt. De opnieuw snel veranderende economische marktomstandigheden maken dat we flexibel moeten, en ook willen blijven. GB Hoogwerkers is uw onafhankelijke partner met vertrouwde waarden: onze producten en diensten vertellen het verhaal.”

Overig nieuws