Sinoboom breidt team uit

Sinoboom Europe heeft Sergio Cerdans aangesteld als regiomanager voor Spanje en Portugal en Ronald Donders om de verkoopfinanciering te ondersteunen.

Sergio Cerdans

Sergio Cerdans begon vlak voor de Bauma met Sinoboom te werken, na bijna negen jaar voor zijn eigen bedrijf Cerdans Machinery voor de verkoop van gebruikte platformen te hebben gewerkt. Hij begon zijn carrière in 1998 als verkoper bij Ibercarretillas en vertrok twee jaar later naar verhuurbedrijf Nacanco, waar hij verkoopmanager werd. Toen Nacanco Spanje in 2007 door Hune werd overgenomen, bleef Cerdans aan boord als export sales manager. In 2013 vertrok hij naar Riwal waar hij werd aangesteld als internationaal accountmanager en het jaar daarop voor zichzelf begon.

Cerdans zei hierover: “Ik ben enthousiast over de kwaliteit van de Sinoboom-producten en erg blij om het team te komen versterken in deze tijd van snelle groei.”

Sinoboom heeft ook Ronald Donders aangesteld als Trade Finance Manager om te helpen bij het bieden van aantrekkelijke financiële voorwaarden voor haar klantenbestand. Hij werkt vanuit het kantoor van Sinoboom Europe in Ridderkerk in Nederland.

Ronald Donders

Hij komt van Whirlpool waar hij de afgelopen anderhalf jaar verantwoordelijk was voor risk & compliance. Hij begon zijn carrière in 2000 als senior credit controller bij Exodus Communications. Het jaar daarop verhuisde hij met het bedrijf naar Londen als senior analist voor kredietincasso’s. Gedurende de volgende acht jaar bekleedde hij soortgelijke functies bij Alta Vista, Travelex, Wisecollect, Gm en Vion in zowel het VK als Nederland, voordat hij in 2011 zijn eigen bedrijf oprichtte – Donders Credit Consulting – waar hij bij eerdere werkgevers werkte, evenals Tibco Software, Vodaphone en Boston Scientific die zich afgelopen mei bij Whirlpool voegden.

Over zijn nieuwe rol zei hij: “Ik heb veel van onze klanten ontmoet tijdens Bauma München en ben ervan overtuigd dat we innovatieve en flexibele oplossingen kunnen bieden voor hun financiële uitdagingen.”

Overig nieuws