Klubb stelt Hematec aan als distributeur

De Franse autohoogwerkerfabrikant Klubb heeft de aanstelling van Hematec Arbeitsbühnen als exclusieve distributeur voor Duitsland bevestigd.

Eerder dit jaar had Klubb Kunze aangesteld als dealer voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk. De stap volgt op de overname door Klubb van de Italiaanse autolaadliftfabrikant Isoli vorige maand. Hematec biedt autohoogwerkers aan sinds 2006, toen het verschillende merken verkocht, waaronder CTE en Esda. Meer recentelijk nam het de Isoli-distributie over. Het biedt ook Dinolift’s 23 meter lange 230VT autohoogwerker, naast de Helix mastgiek en kraanreeks die het produceert binnen is de dochteronderneming van Gefa.

In een verklaring van Klubb staat: “Hematec is al meer dan 25 jaar expert in verkoop, service, reparatie en onderhoud van hoogwerkers op de Duitse markt. Dankzij hun IPAF-gecertificeerde trainingscentrum bieden ze een complete oplossing op de markt. Het hardwerkende team is een out-of-the-box denker en doet geweldig werk als Isoli-dealer en heeft Klubb ervan overtuigd om de K-reeks aan hun portfolio toe te voegen. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan de Groep ook haar aanwezigheid in Duitsland versterken dankzij de knowhow en ervaring van Hematec in het hele land.”

Hematec is gevestigd in Dresden en werd in 1995 opgericht om Dino-aanhangwagenliften te distribueren. Tegenwoordig opereert het vanuit vier locaties in Duitsland, met een vestiging in Oostenrijk en twee in Kroatië.

Overig nieuws