Avezaat en Crowland werken samen

Het Nederlandse kraanreparatiebedrijf Avezaat Cranes en het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde kraanservice- en reparatiebedrijf Crowland Cranes hebben de handen ineengeslagen en hebben vorige maand op de Bauma gezamenlijke ‘Service Partner’-overeenkomsten gesloten.

Bert Avezaat van Avezaat Cranes zei: “We zijn blij dat we een gezamenlijke Service Partner-overeenkomst hebben gesloten met Crowland Cranes op Bauma. Wij werken al vele jaren samen met Crowland Cranes en hebben veel projecten gerealiseerd en leren kennen als een professioneel bedrijf met een breed dienstenpakket en een goede reputatie. We zijn erg blij om hen als onze servicepartner te hebben en we kijken ernaar uit om onze werkrelatie in de toekomst uit te breiden.”

Pete Issitt van Crowland Cranes voegde toe: “We werken al een tijdje samen met Bert en zijn team, hun professionele benadering en toewijding aan hun klanten is ongeëvenaard. Avezaat Cranes is een van de meest gerespecteerde, structurele kraanreparateurs in de branche, met toenemende vaardigheden en ervaring die nodig zijn om tegenwoordig structurele reparaties aan moderne kranen uit te voeren. Avezaat als onze servicepartner zal het team van Crowland, onze klanten en Britse verzekeraars leveren met nog meer vertrouwen bij het uitvoeren van grote kraanreparaties.”

Avezaat Cranes, gevestigd in Schiedam, is in 1939 opgericht om zowel vakwerkgieken en jibs als telescoopgieken te repareren en te fabriceren, maar ook nieuwe en gebruikte vakwerkgieksecties en jibs deels uit voorraad te leveren. Daarnaast repareert en reviseert zij rupskranen, telescoopkranen, hoogwerkers, vorkheftrucks en spreader beams. Het bedrijf is gecertificeerd door DNV-GL voor de fabricage, reparatie en revisie van alle hijsapparatuur en werkt voor bedrijven in heel Europa, samen met Afrika, Amerika en het Midden-Oosten, waar Avezaat Cranes Middle East opereert vanuit een faciliteit in Dubai. Het heeft ook distributieovereenkomsten in andere landen, waaronder A-Maskin in Noorwegen en HCM Cranes in Turkije.

Crowland Cranes is gevestigd in Peterborough en biedt een volledig assortiment van grote kraanreparatie, service, revisie en revisies, terwijl het ook meer routineonderhoud en reparatieservices biedt, samen met het leveren van vervangende onderdelen.

Overig nieuws