Grote versie voor Dingli olievrije microscharen

Dingli heeft twee grotere versies op wielen aangekondigd van zijn twee ‘olievrije’ microscharen, de 12ft JCPT0607PAH en 18ft JCPT0708PAH.

De nieuwe machines gebruiken een chassisontwerp dat vergelijkbaar is met dat van de grotere Oil-Free-modellen die vorige maand werden aangekondigd. De specificaties blijven vrijwel hetzelfde als de originele modellen, inclusief de werkhoogtes van 5,6 en 7,6 meter, met capaciteiten van respectievelijk 240 kg en 230 kg, hoewel de opgeborgen hoogtes tot 80 mm hoger zijn op 1,69 en 1,73 meter, terwijl het totale gewicht is toegenomen kwamen 30 kg en 40 kg aan, waardoor ze op 950 kg en 1.340 kg kwamen.

De grotere wielen maken deze twee modellen praktischer voor typische werkterreinen of industriële fabrieken waar de grond niet ideaal is voor wielen met een kleine diameter, of waar kleine obstakels, zoals kabels, de overhand hebben. Het zorgt ook voor een soepeler rijgedrag doordat de machine gemakkelijker rolt en het kan ook stroom besparen. De rest van het onderstel blijft hetzelfde, met elektromotoren of schroefactuators in plaats van hydraulische cilinders of motoren, waardoor ze schoner en efficiënter worden.

Overig nieuws