Nieuwe directeur Onderdelen voor Vertimac

Frank Beernaert

Vertimac heeft Frank Beernaert aangesteld als business unit director voor zijn groeiende divisie vervangende onderdelen.

Zijn verantwoordelijkheden omvatten het analyseren en beoordelen van de wereldwijde marktpositie van Vertimac en het voortbouwen op zijn sterke punten, met de nadruk op snelle responstijd en het leveren van hoogwaardige reserveonderdelen.

Hij komt bij het bedrijf na vijf jaar bij SGF (Thailand), een productie- en distributiedivisie van SGF, de Duitse fabrikant van trillingsabsorberende koppelingen voor aandrijftrainers.

Beernaert begon zijn carrière als senior expediteur reserveonderdelen bij CNH (Case New Holland), gevolgd door een promotie tot garantiemanager. Na acht jaar bij CNH stapte hij over naar de auto-industrie, trad toe tot de Chrysler-groep als garantiemanager, klom door het bedrijf en werd verkoop- en marketingdirecteur in 2005, toen het Daimler Chrysler was geworden. Nadat het bedrijf in 2008 door Fiat was overgenomen, nam hij de P&L-verantwoordelijkheid over voor vier automerken van de groep in 18 landen in de GOS-, Turkse en CEFTA-regio’s (Centraal-Europese Vrijhandel).

Na meer dan 17 jaar bij Chrysler en verschillende reïncarnaties, verhuisde hij naar Thailand om zich aan te sluiten bij RMA, een autodistributiegroep, waar hij werd aangesteld als sales operations director. In 2013 vertrok hij naar een functie als algemeen directeur van autobedrijf EFTEC Thailand. Na meer dan vier jaar in deze rol maakte hij de overstap naar SGF.

Vertimac zei: “We zijn verheugd Frank te verwelkomen bij Vertimac, vooral gezien zijn meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, aftersales, inkoop en ontwikkeling van auto’s. Zijn kennis zal van onschatbare waarde zijn naarmate we groeien en ons bedrijf uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat Frank een geweldige aanvulling op ons team zal zijn en kijken ernaar uit om met hem samen te werken.”

Beernaert voegde toe: “Ik ben erg verheugd om bij Vertimac te komen werken en bij te dragen aan haar voortdurende toewijding in het leveren van service en hoogwaardige hoogwerkeronderdelen.”

Overig nieuws