Totaallift voegt Multi-Loader 3.0 FX toe aan assortiment

Totaallift heeft de Multi-Loader 3.0 FX, een compacte transportcarrier met een maximaal laadvermogen van 3.000 kg (tot 25°), geschikt voor zowel binnen als buiten, toegevoegd aan zijn assortiment.

Met de inzet van de Multi-Loader komt er een einde aan de zware lichamelijke belasting. Het transporteren van zwaar materieel kan volgens Totaallift met de Multi-Loader eenvoudig en snel geregeld worden.

De Multi-Loader 3.0 FX heeft een elektrische aandrijving met twee superstille en krachtige AC-elektromotoren van 5,3 kW (IP67) en kan worden uitgerust met zowel AGM- als lithiumbatterijen. Het batterijpakket is eenvoudig te verwisselen.

Om grote ladingen extra ondersteuning te bieden beschikt de Multi-Loader 3.0 FX over vier uitschuifbare steunbalken op elke hoek. Deze kunnen handmatig verplaatst worden en daarmee kan het platform zowel in de lengte als in de breedte worden uitgeschoven. Daarnaast kenmerkt de Multi-Loader 3.0 FX zich door het draaibare laadplatform met 16 verschillende posities waardoor het platform eenvoudig aan te passen is aan uw lading.

“Dankzij de volledig elektrische aandrijving, de verschillende rijsnelheden, het lage gewicht (minder dan 800 kg), langere (non-marking) rupsbanden en adaptive rollers is de AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX veelzijdig en breed inzetbaar en voorziet het optimaal in de behoeftes van bedrijven die te maken hebben met het verplaatsen van zwaar materieel”, aldus Totaallift.

Overig nieuws