Grote levering Pecolifts en Ecolifts voor Beyer

Het Duitse verhuurbedrijf Beyer heeft 100 JLG/Power Towers handmatig aangedreven Pecolift en Ecolifts in ontvangst genomen.

De Pecolift heeft een werkhoogte van 3,5 meter, terwijl de Ecolift 4,2 meter bereikt. De twee hefbruggen van het masttype delen het grootste deel van hun componenten, met de gepatenteerde opwindbare mast die omhoog en omlaag wordt gebracht door een vliegwiel te draaien, met interne pneumatische veercilinders om het platform omhoog te brengen. De totale breedte van beide is 700 mm met een totale hoogte van minder dan twee meter. Het totale gewicht van elk is respectievelijk 180 en 305 kg, waardoor ze gemakkelijk tussen werkruimtes kunnen worden geschoven, zelfs op tapijt. Zodra de mast omhoog is, worden de machines automatisch afgeremd. Geen batterijen, geen hydrauliek en geen elektriciteit.

Beyer: “Alleen al het gepatenteerde hefmechanisme van de machines illustreert het enorme potentieel van dit segment. De gebruiker glijdt zachtjes, in enkele seconden en zonder enige moeite, gewoon door een handslinger naar de gewenste hoogte te draaien. Deze nieuwe liften zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch onderhoudsvrij, kunnen op elk moment zonder insteltijd worden gebruikt en zijn eenvoudig te bedienen – het perfecte verhuurapparaat.”

Overig nieuws