Easy Lift spiders voor Cramo Finland

Cramo Finland heeft zes spinhoogwerkers besteld bij de Italiaanse fabrikant Easy Lift. De eerste twee R160’s van 16 meter worden deze week afgeleverd, de rest komt in het eerste kwartaal van volgend jaar aan.

De units worden allemaal aangedreven door benzine met volledig hydraulische bedieningselementen, non-marking rupsbanden en remblokken. De R160 weegt 2.100 kg en biedt een maximale reikwijdte van 8,5 meter, met 80 kg, 7,5 meter met 120 kg of 6,5 meter met een platformcapaciteit van 200 kg, allemaal bij een op- en overhoogte van 4,5 meter.

Cramo werd begin 2020 overgenomen door de Nederlandse internationale verhuurgroep Boels. Het bedrijf werkt al meer dan 10 jaar samen met Easy Lift en zijn grootste klant, met een vloot van meer dan 200 machines in Nederland en omliggende regio’s.

Boels handhaafde de naam Cramo in de landen waar het actief was, vóór 202 – Finland, Noorwegen, Zweden, Estland, Litouwen en Letland.

Overig nieuws