Samenwerking Riwal en Skoon

Riwal Hoogwerkers en Skoon zijn een samenwerking aangegaan voor het leveren van schone mobiele energie op locatie.

Een veelgehoorde klacht is dat er op bouwplaatsen onvoldoende (kracht)stroom aanwezig is om alle elektrische machines op te laden en optimaal in te zetten. De groei in duurzaam elektrisch materieel maakt deze uitdaging groter. Voor Riwal en Skoon de basis voor een samenwerking.

Peter Paul van Voorst, Founder/CEO Skoon Energy B.V., vertelt:
“Met deze samenwerking verbeteren we de beschikbaarheid van schone mobiele energie op grote schaal. Door het voor eindgebruikers eenvoudiger te maken om te kiezen voor schone energie systemen op basis van data, wordt deze steeds toegankelijker voor meer mensen. Dankzij Riwal’s grootte, Skoon’s software tools en de integratie van onze software platforms, bereiken we sneller het moment waarop schone energie altijd beschikbaar is. Zo werken we samen aan data-gedreven verbindingen tussen Riwal’s duizenden machines en de honderden schone energie systemen op Skoon’s online platform.”

Glenn Verburg, Algemeen Directeur Riwal Hoogwerkers B.V, vult aan:
“Hiermee maken wij hiermee wederom een belangrijke stap in onze duurzaamheidsstrategie waarbij de focus ligt op investeringen in hybride/elektrische machines en duurzame oplossingen om de uitstoot van CO2 verder terug te dringen. De samenwerking met Skoon is een innovatieve stap voor Riwal. Daarbij geeft het ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter te bedienen door de integratie van elkaars software op ons My Riwal klantportaal. Zo kunnen klanten eenvoudig een machine inhuren met een schone mobiele energieoplossing op maat.”

Overig nieuws