Haulotte dealerbijeenkomst in China

Haulotte China heeft een bijeenkomst gehouden voor haar Chinese dealernetwerk.

De bijeenkomst, die werd bijgewoond door 20 dealers, werd vorige week gehouden in Haulotte’s nieuwe productiefaciliteit van 44.000 vierkante meter op een perceel van acht hectare in Changzhou.

De bijeenkomst omvatte een beoordeling van de prestaties en prestaties van zowel het bedrijf als zijn lokale dealers in 2022, terwijl strategieën en plannen voor 2023 werden besproken. De bijeenkomst bestond uit een volledige rondleiding door de fabriek, met de mogelijkheid voor afgevaardigden om de nieuwste producten van de fabrikant te testen.

Peter Chen, algemeen directeur van Shanghai Sibang, die al meer dan 10 jaar Haulotte vertegenwoordigt, zei: “De vestiging van Haulotte’s nieuwe fabriek in Changzhou toont ons het langdurige vertrouwen van Haulotte in de Chinese markt. De nieuwe Compact-producten zijn beter geschikt voor de Chinese markt en zullen ons concurrerender maken.”

Overig nieuws