Vertegenwoordiging Multitel in Zuid-Amerika

Multitel Pagliero heeft FA.RO Italian Technology uit Santiago, Chili aangesteld om het in Zuid-Amerika te vertegenwoordigen.

Het bureau, opgericht in 2017 door Fabio Roscini, opereert vanuit kantoren in Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Paraguay, Argentinië en Uruguay. Als agent zal het namens Multitel contact leggen met mogelijke distributeurs, verhuurbedrijven en grote eindgebruikers in Midden-Amerika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

De focus zal in eerste instantie liggen op Chili, Peru, Colombia, Argentinië, Ecuador en Mexico. Wat de productfocus betreft, zal het voornamelijk gaan om op vrachtwagens gemonteerde hoogwerkers op een chassis van 3,5 ton met een werkhoogte van 15 tot 27 meter.

Roscini zei over de methoden van zijn bedrijf: “Het is een soort zaaioefening die gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen en transparantie als het succesvol wil zijn met lokale belanghebbenden.”

Renzo Pagliero van Multitel voegde eraan toe: “Zuid-Amerika is een nieuwe markt voor ons, een ‘terra incognita’ zoals de cartografen van een paar eeuwen geleden plachten te zeggen. we kennen echter Fabio Roscini, zijn professionaliteit en kennis van de lokale dynamiek. We hadden geen betere keuze kunnen maken om ons te begeleiden in deze nieuwe ervaring”.

Internationale verkoop- en marketingdirecteur Roberto Marangoni zei: “Dit is een kans en als zodanig een uitdaging die ons naar een nog meer internationale toekomst projecteert. Multitel groeit, verandert en begeeft zich naar nieuwe markten met het besef dat het merk en het beschikbare aanbod het verschil kunnen maken.”

Overig nieuws