GB Hoogwerkers BV wordt distributeur Axolift

De Italiaanse fabrikant Axolift, producent van “Low Level Access”, heeft GB Hoogwerkers BV aangesteld als distributeur voor Nederland.

Op de Bouwbeurs 2023 te Utrecht lanceren de twee bedrijven de belangrijkste modellen van Axolift. De producten van Axolift zullen naar verwachting populair zijn in Nederland. Beide modellen werden in augustus 2021 onthuld zoals de Manulift200 volledig handmatige lichtgewicht eenpersoonshoogwerker, en de Elift350 elektrisch zelfrijdende lichtgewicht eenpersoonshoogwerker.

GB Hoogwerkers is gevestigd in Ridderkerk en is in 2019 opgericht door Gert de Boon. Gert en zijn team vertegenwoordigen voor Nederland ook hoogwerker producten van Nagano en Sinoboom, en zal een 19ft Sinoboom 1932SE schaarhoogwerker op de bouwbeurs tentoonstellen.

Gert de Boon vertelt: “Wij zien in Axolift een innovatieve aanvulling voor de hoogwerker oplossingen die wij aanbieden. Maar het is vooral een aanvulling voor het veilig werken op geringere hoogte. Gezien de trend op verbetering van de veiligheidcultuur, zijn de Axolift producten een gewenste oplossing voor meerdere applicaties zoals bijvoorbeeld ter vervanging van ladders en kamersteigers”.

Overig nieuws