Dinolift stelt CPL aan als distributeur

Dinolift heeft CPL aangesteld als distributeur voor het VK.

CPL – eigendom van de Franse fabrikant Klubb – wordt verantwoordelijk voor de verkoop en klantenondersteuning van alle Dino-opleggerhoogwerkers, lichtgewicht 4×4 semi-zelfrijdende hoogwerkers en spinhoogwerkers.

CPL-topman Paul Murphy zei: “Deze samenwerking met Dinolift completeert het assortiment hoogwerkers dat door CPL op de Britse markt wordt aangeboden. Dinolift is innovatief en produceert een product van zeer hoge kwaliteit waar we met trots onze naam aan verbinden.’’

Minna Salmi, financieel en zakelijk directeur van Dinolift, voegde toe: “We zijn verheugd om met CPL samen te werken en de positie van Dino-producten op de Britse hoogwerkermarkt te versterken. Het professionele verkoop- en servicepersoneel van CPL zet zich in om de behoeften van klanten te begrijpen en de beste oplossingen te bieden. Deze samenwerking combineert onze hoogwaardige lichtgewicht platforms met de professionele klantenondersteuning van CPL, waarvan we denken dat dit een bonus zal zijn voor klanten in het VK. CPL vormt een perfecte aanvulling op ons wereldwijde dealernetwerk en stelt ons in staat ons merk op de Britse markt te versterken.”

(L-R) Sven Wiese van Dinolift, Mark Sawyer en Paul Murphy van CPL met Minna Salmi, Janne Viinanen en Juha Mäkeläinen van Dinolift

Dinolift werd ooit beheerd door Central Platform Services – CPS – dat een paar jaar geleden enig succes had met het ministerie van defensie en enkele verhuurbedrijven.

Overig nieuws