Klaas wordt distributeur van Maeda

Maeda Master Distributeur Kranlyft heeft de verkoop- en servicedivisie van Truck and Trailer Mounted Crane en Aerial Lift -fabrikant Klaas aangesteld als exclusieve verkoop- en servicepartner in Duitsland.

Klaas -service neemt officieel de rol vanaf vandaag over en zal Maeda Spider en Mini Crawler Cranes ondersteunen met zijn 10 lokale servicedepots in heel Duitsland. De verhuizing volgt op het einde van de relatie van Kranlyft met UPLIFTER vorig jaar en de oprichting van een eigen bedrijf.

Kranlyft -directeur Jürgen Vater zei: “We zijn blij dat onze bestaande relatie met Klaas sinds 2016 een nieuw niveau ingaat. De samenwerking met Klaas voltooit onze strategie voor de Duitse markt. Onze verkoop- en distributiehub in Sonneberg, zal samenwerken met het Klaas -team om onze Duitse klanten op de best mogelijke manier te bedienen ”.

Klaas Service- Und Vertrriebs Chief Executive Georg Küter voegde eraan toe: “We zijn ervan overtuigd dat Maeda Mini-Cranes een uitstekende aanvulling is op onze productportfolio. Klanten van Klaas -kranen in verschillende segmenten vereisen vaak kleinere kranen om bepaalde tilbanen uit te voeren. Deze klanten hebben nu een one-stop-shop-oplossing voor hun behoeften met Klaas ”.

Overig nieuws