Nieuwe CEO voor Tadano America

Tadano heeft Dean Barley gepromoveerd tot CEO van Tadano America, voorheen was hij Chief Operation Officer.

Barley kwam in 2019 bij het bedrijf als vice-president klantenservice en algemeen manager verkoop voor Zuid- en Midden-Amerika en werd begin vorig jaar gepromoveerd tot chief operating officer. Zijn verantwoordelijkheden in zijn nieuwe rol blijven grotendeels hetzelfde en brengen de Tadano-activiteiten in Noord-, Zuid- en Midden-Amerika samen. Hij neemt de positie van de CEO over van Shinichi Iimura, die de functie bekleedt sinds hij Ingo Schiller in december 2021 overnam.

Tadano-topman Toshiaki Ujiie zei: “We hebben wereldwijd en in de Pan-Amerikaanse regio een aanzienlijke transformatie ondergaan. Dean en het team hebben laten zien wat het combineren van onze gezamenlijke krachten als bedrijf kan doen om maximale waarde voor onze klanten te bieden. In zijn nieuwe rol zal Dean deze weg voortzetten. Voor nu ben ik verheugd dat klanten over slechts een paar weken deze veranderingen uit de eerste hand kunnen ervaren bij ConExpo.”

Barley voegde toe: “Het is een eer om deze dynamische organisatie en dit sterke team te blijven leiden op dit moment dat het bedrijf een enorme groei doormaakt. Ons bedrijf heeft zich goed ontwikkeld en ons klantenbestand blijft groeien – geweldige kranen, ondersteund door geweldige mensen, staat gelijk aan succes voor iedereen die Tadano-kranen gebruikt. De OneTadano-strategie heeft ertoe geleid dat onze klanten en dealers meer efficiëntie ervaren door gebruik te maken van de gecombineerde technologieën, ontwerpfilosofieën en best practices van de bedrijven Tadano, Demag en Mantis. De komende jaren zullen we deze kracht van één gerichte visie blijven benutten om opwindende nieuwe hijsoplossingen voor onze klanten in Noord- en Zuid-Amerika te introduceren. Ik ben verheugd dat ik deze kans krijg.”

Overig nieuws