Tadano GR-800EX voor Al Faris Dubai

Het in Dubai gevestigde hijs- en zwaartransportbedrijf Al Faris heeft een Tadano GR-800EX van 80 ton in ontvangst genomen.

De nieuwe kraan heeft een giek van 47,1 meter met vijf secties waaraan een tweevoudig wegzwenkbaar verlengstuk van 10,1 tot 17,7 meter kan worden toegevoegd voor een maximale kiphoogte van 67 meter, met een offset tot 45 graden. De kranen zijn verkocht en geleverd door Tadano’s distributeur voor de VAE – United Al Saqer Heavy Equipment.

Kieve Pinto, uitvoerend directeur van Al Faris, zei: “De GR-800EX heeft geweldige prestatiekenmerken, geavanceerde technologie, hoge brandstofzuinigheid en de mogelijkheid om flexibel te werken met verschillende stempelspreidingen en grote betrouwbaarheid en meer, en daarom voldoet hij perfect aan onze behoeften. .”

De Al Faris Group werd opgericht in 1992 en heeft zijn hoofdkantoor in Dubai. Het is actief in drie bedrijfsgebieden: zwaar transport, tijdelijke stroom voor werklocaties en hijsprojecten. Het bedrijf beheert een vloot van ongeveer 2.500 heavy-duty machines vanuit 11 vestigingen, met 3.200 werknemers, waaronder meer dan 950 wielkranen van kleine vrachtwagenkranen tot Rough Terrains en All Terrains, samen met 80 rupskranen inclusief vakwerkeenheden tot 1.000 ton, en verreikers tot 100 ton, plus reachstackers, verreikers en hoogwerkers.

“Dankzij zijn uitzonderlijke eigenschappen zal onze GR-800EX zichzelf letterlijk heel snel terugbetalen”, voegt Pinto toe, “we waarderen ook echt de manier waarop ons werk met Tadano wordt gekenmerkt door vertrouwen.”

Overig nieuws