70 Magni scharen voor Wim Verhuur

Het Belgische verhuurbedrijf Wim Verhuur heeft 70 schaarliften van het merk Magni in ontvangst genomen als onderdeel van zijn uitbreidingsprogramma voor 2023.

De order omvat elektrische schaarhoogwerkers van 13ft ES0607EP met een werkhoogte van zes meter tot de 20ft smalle gangen ES2212 DC, met een totale breedte van 1,25 meter, een werkhoogte van 22 meter en een platformcapaciteit van 750 kg. Hoewel de ES2212DC-modellen plaatelektrisch zijn, beschikken ze ook over vierwielaandrijving, vierwielbesturing, niet-strepende banden en beoordelingen voor binnen en buiten. De bestelling omvat ook enkele van de bredere 66ft Rough Terrain-modellenscharen. Magni hoogwerkers worden gebouwd door de Chinese fabrikant Dingli.

Wim Verhuur werd 21 jaar geleden in 2002 opgericht door Wim Van Nuffelen met twee machines, gevestigd in Katelijne Waver, centraal België. groeiende vloot van hoogwerkers.

Eigenaar Wim Van Nuffelen: “Vorig jaar bestelden we een mooi pakket Magni roterende verreikers en één van elk model schaarhoogwerker om ze uitgebreid te testen in ons wagenpark. We zijn inmiddels overtuigd van het product en het concept. Daarom heeft nu de grote uitbreiding plaatsgevonden. Het product is goed en een andere doorslaggevende factor was de snelle beschikbaarheid van de machines.”

Overig nieuws