Meer EPC-bedrijven sluiten zich aan bij MYCRANE

Drie andere wereldwijde engineering-, inkoop- en constructiebedrijven (EPC) hebben zich geregistreerd op het MYCRANE-platform, na succesvolle bijeenkomsten op het recente bauma CONEXPO-evenement in India.

Larsen & Toubro (L&T), Tata Projects en IRB Infrastructure erkennen de geboden kosten- en tijdsbesparingen en hebben allemaal het klantregistratieproces voltooid bij ‘s werelds eerste online kraanverhuurservice, geïntroduceerd door MYCRANE in de zomer van 2021.

Het bauma CONEXPO-evenement vanuit het hoofdkantoor van MYCRANE in Dubai was bijgewoond door de oprichter en CEO van het bedrijf, Andrei Geikalo, die zei dat de nieuwe ondertekening een bewijs was van de efficiëntie die MYCRANE biedt.

“Onze nieuwe registranten zijn bekende namen in India, maar ze voeren ook wereldwijd grote projecten uit”, legt Geikalo uit. “Om die reden ben ik verheugd dat ze de voordelen hebben gezien van een samenwerking met MYCRANE.

“Ons platform helpt EPC-aannemers en vele andere soorten klanten om de apparatuur te vinden die ze nodig hebben – op tijd, binnen budget en bij de beste provider, of dat nu in India is of een ander deel van de wereld.”

Vorig jaar, in een ander succesvol project, vertrouwde de in Beijing gevestigde Haihua Industry Group MYCRANE toe toen het een rupskraan met een capaciteit van 400 ton nodig had om drie kolommen te installeren in een raffinaderij. Andere recente klantregistraties zijn Renaissance Heavy Industries (RHI) en China Railway Construction Corporation (CRCC).

Andrei Geikalo

Geikalo was ook op het bauma-evenement in Delhi om het nieuwe MYCRANE Agents-programma te promoten, dat in december werd gelanceerd als een middel om samen te werken met freelance verkoopagenten, waar ook ter wereld, die relevante branche-ervaring en contacten hebben.

Onafhankelijke professionals die klantrelaties hebben, zoals degenen die werkzaam zijn in de bouw, olie en gas, petrochemie, energie, mijnbouw en andere industrieën waar kranen worden gebruikt, worden uitgenodigd om te helpen bij het op de markt brengen van de diensten en producten van MYCRANE aan hun professionele netwerk, op wederzijdse basis. voordelige voorwaarden.

“MYCRANE wil de voordelen van de toegenomen digitalisering in de kraan- en constructie-industrie delen en we horen graag van iedereen die geïnteresseerd is om samen te werken met ons snelgroeiende technologiebedrijf”, besluit Geikalo.

Overig nieuws