Samenwerking Sinoboom en Trackunit

Sinoboom Noord-Amerika heeft de lancering aangekondigd van een telematica-partnerschap met de wereldwijde aanbieder van IoT-oplossingen Trackunit.

Dit gebeurde tijdens een ondertekeningsceremonie op de Sinoboom NA-stand op CONEXPO-CON/AGG in Las Vegas. De overeenkomst werd ondertekend door Paul Wilson, Vice President, North America Key Accounts namens Trackunit, en door Susan Xu, CEO van Sinoboom.

Door deze samenwerking zal Sinoboom NA telematica-oplossingen aan klanten aanbieden via het web- en mobiele platform van Trackunit. Het Trackunit Raw-apparaat stelt Sinoboom NA in staat om alle soorten machines en apparatuur naadloos met elkaar te verbinden om waardevolle gegevens te verzamelen. Klanten hebben betrouwbare, real-time zichtbaarheid op afstand van hun wagenparken, met toegang tot machine-CAN en gebruiksgegevens.

“We weten dat de betrouwbaarheid van apparatuur cruciaal is voor onze klanten om de uptime van het wagenpark maximaal te houden”, zegt Susan Xu, CEO van moederbedrijf Sinoboom. “De kwaliteit van de gegevens die toegankelijk zijn via het Trackunit-systeem geeft klanten de zinvolle apparatuurinzichten die ze nodig hebben om machines en wagenparken soepel en efficiënt te laten werken.”

“We zijn er trots op samen te werken met Sinoboom NA bij het aanbieden van geavanceerde machinegegevens aan haar klanten”, aldus Soeren Brogaard, CEO van Trackunit. “We kijken ernaar uit om met Sinoboom samen te werken aan het creëren van waarde voor haar klanten en het verder verbinden van constructies.” Hij vervolgde: “Het is een rechtvaardiging voor het partnerschap en onze groeiende relatie met Sinoboom. Wij geloven in de kracht van connectiviteit en dit maakt deel uit van die voortdurende dynamiek.”

Het nieuwe partnerschap bouwt voort op de fundamenten van een bestaand partnerschap tussen de Europese dochteronderneming van Sinoboom en Trackunit, ondertekend in januari 2022.

Op dezelfde dag werden vijf andere partnerschappen ondertekend door Sinoboom NA, met de Canadese klant LTR Location, met TireSocks en Wheco, en met de Amerikaanse vertegenwoordigers Lew Hudson en East Coast Sales.

Overig nieuws