Nieuwe CTE autohoogwerker dealer in NL

Janwillem Stoof (L) en Joop Arends van Stoof/Platformsales)

CTE heeft de samenwerking met de PlatformSales-divisie van hoogwerkerservice- en reparatiebedrijf Stoof voor Nederland verlengd.

Platformsales/Stoof zal nu alle CTE-producten vertegenwoordigen, inclusief autohoogwerkers die voorheen werden afgehandeld door Kran en Truck Service, die eind vorige maand een overstap naar Isoli aankondigden.

Platformsales.eu, gevestigd in Spijkenisse, aan de zuidwestkant van Rotterdam, is opgericht in 2005 en is eigendom van Janwillem Stoof, die tevens technisch directeur is, terwijl Joop Arends algemeen directeur is.

Vorig jaar werd Platformsales exclusief distributeur voor de Benelux van de e-carry truck van Green-G elektrische voertuigen, waarvan CTE sinds 2021 partner is, en bouwde de eerste volledig elektrische autohoogwerker op 3,5 ton met een werkhoogte van 20 m, de MP 20 Ev waarvoor platformsales.eu al twee exemplaren in bestelling heeft.

CTE-exportmanager Tim Hunt zei: “Het toevoegen van onze op vrachtwagens gemonteerde ZED- en B-LIFT-reeksen aan het platformsales.eu-productportfolio is een natuurlijke uitbreiding van hun CTE-productaanbod en we zijn verheugd om samen te werken met Janwillem Stoof en Joop Arends in deze opwindende groei fase van hun bedrijf”.

Janwillem Stoof vult aan: “We zijn blij deel uit te maken van het CTE-team. Door onze samenwerking voort te zetten en te intensiveren, kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst zijn. Wij zijn al bekend met de producten van Traccess waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid zich al hebben bewezen. Dit is niet anders voor op vrachtwagens gemonteerde hoogwerkers. Het veilige S3 EVO systeem biedt veel gebruiksgemak waardoor de inzetbaarheid en toepassingsgebied van CTE autohoogwerkers groot is. We zijn nu een volledig geautoriseerde partner voor verkoop, service en reserveonderdelen. Een stop. Een winkel. Werken wordt gemakkelijk!”.

Overig nieuws