Sinoboom wordt officiële leverancier System Lift

(L-R) Christopher Friedrich en Fabian Markmann van System Lift met Tim Whiteman van Sinoboom

De Duitse franchisevereniging van verhuurbedrijven, System Lift, heeft Sinoboom aangesteld als officiële leverancier.

Volgens System Lift volgt de benoeming op een uitgebreide beoordeling van toonaangevende Chinese fabrikanten van hoogwerkers, waaronder producttests en -evaluaties, samen met een blik op de klant en productondersteuning die door elk van hen wordt geboden.

System Lift heeft ongeveer 80 leden van verhuurbedrijven die bijna allemaal een vloot van hoogwerkers en verreikers exploiteren. Hun gecombineerde hoogwerkervloot telt meer dan 20.000 eenheden op 135 locaties in Duitsland en aangrenzende landen. Andere premium leveranciers zijn Skyjack, JLG, Manitou, Ruthmann, Multitel, Palfinger en Merlo.

Christopher Friedrich van System Lift zei: “We waren eindelijk overtuigd door Sinoboom’s focus op kwaliteit, ondersteuning en aftersalesservice die hebben bijgedragen aan deze beslissing.”

Fabian Markman. Hoofd inkoop en algemeen directeur van lidbedrijf Liftkontor, voegde toe: “Kwaliteit en betrouwbaarheid van de Sinoboom-producten maakten indruk op ons tijdens onze producttesten”.

Tim Whiteman van Sinoboom zei: “We zijn trots en blij dat we een raamovereenkomst hebben gesloten met zo’n sterke partner als System Lift. De leden zullen profiteren van ons uitgebreide productassortiment en de back-up die onze garantiesystemen samen met onze reserveonderdelenpartner TVH bieden.”

Overig nieuws