Manitou breidt grondgebied uit

Manitou UK heeft het grondgebied van apparatuurdistributeur T H White uitgebreid met zijn vestigingen in de West Midlands.

T H White zal nu ook verantwoordelijk zijn voor de verkoop en service van verreikers en vorkheftrucks voor de bouw, samen met de industriële en magazijnuitrusting van Manitou in delen van Worcestershire, Herefordshire, Shropshire en Midden-Wales vanuit de locatie in Stourport op Severn, ondersteund door de vestiging van het bedrijf in Hereford. Het vervangt de in Worcester gevestigde MSM DRH, die ook producten van Sany en Toyota behandelt. De wijziging gaat vanaf vandaag in.

T H White behandelt al een groot gebied in het zuiden en is al 34 jaar Manitou-dealer. Manitou UK managing director Mark Ormond zei: “TH White is een van onze langst dienende Britse dealers en is samen met Manitou gegroeid tijdens onze 51 jaar op de Britse markt. Hun toewijding aan Manitou en onze klanten heeft hen tot onze ‘Partner’-status (top) in ons wereldwijde dealerclassificatieprogramma verheven en ik ben verheugd dat nog meer klanten nu in de toekomst kunnen profiteren van hun uitstekende service’”.

Adrian Lovegrove, directeur van de T H White-divisie, voegde eraan toe: Ik ben erg enthousiast over deze kans en twijfel er niet aan dat deze uitbreiding ons in staat zal stellen de beste resultaten te behalen voor bouwklanten, zodat we generaties lang in het levensonderhoud kunnen blijven voorzien.”

Overig nieuws