MCS vereenvoudigt leveren materiaal met nieuwe functies

MCS Rental Software heeft twee nieuwe functies uitgebracht die verhuurbedrijven helpen om hun uitrusting efficiënt bij hun klanten te krijgen.

Zonder het check-outproces zouden verhuurbedrijven doorgaans de apparatuur uit het depot hebben gehaald, maar niet noodzakelijk weten wat er precies in een voertuig is geladen. Het wordt dan nog moeilijker om dit bij te houden wanneer er gebruik wordt gemaakt van transportbedrijven van derden. Met de nieuwe krachtige combinatie van MCS Transport en Check-Out is dit proces nu eenvoudig te volgen met een duidelijke registratie van welke apparatuur zich waar bevindt, in alle fasen van het verhuurtraject.

Richard Roessler, Sales Manager Benelux vertelt: “MCS Check-Out is een geweldige functie voor transportmanagers om precies te kunnen zien wat er in een voertuig is geladen voor verzending. Dit is met name noodzakelijk voor verhuurbedrijven waar een ander teamlid de apparatuur heeft opgehaald dan diegene die laadt voor levering. Het kan in elk bedrijfsproces anders worden ingepast, maar wij hebben ook specifieke uitbreidingen geïntroduceerd voor specifieke situaties. Bijvoorbeeld door de Check-Out functie verplicht te maken, zodat het personeel niet naar de volgende opdracht kan gaan zonder het proces eerst af te ronden.”

Naast de nieuwe check-out functie stelt MCS in de app voor uitbesteed transport, verhuurders in staat om leveringen en ophalingen van derden te beheren. Transportchauffeurs van derden kunnen handtekeningen voor leveringen vastleggen en foto’s van het terrein maken. Deze zijn onmiddellijk beschikbaar in MCS-rm, zodat verhuurders hun cashflow kunnen verbeteren en klanten veel efficiënter kunnen factureren.

Een nieuwe verbetering binnen de app van uitbesteed transport omvat de what3words integratie, waardoor het nog gemakkelijker wordt om te navigeren naar een exacte 3x3m locatie. Dit is vooral handig voor het vinden van specifieke locaties op grote bouw- of evenemententerreinen.

Richard Roessler leg uit: “Drukke roosters voor chauffeurs zijn nu efficiënter, terwijl ook de klantenservice is verbeterd, met duidelijke locaties. Waardoor klanten hun apparatuur op tijd en op de juiste locatie ontvangen.”

Met de laatste verbeteringen aan haar mobiele app, blijft MCS werken aan de vooruitgang van de verhuurindustrie, om technologie te gebruiken om slimmer te werken en meer te bereiken.

MCS Rental Software

MCS, de leverancier van verhuurbeheer software en leider in de verhuur industrie, levert al bijna 40 jaar oplossingen aan verhuurders in verschillende bedrijfssectoren. MCS kan bogen op een jarenlange ervaring en heeft wereldwijd honderden tevreden klanten.

Vandaag de dag blijven de producten en diensten van MCS in de voorhoede van de technologische vooruitgang groeien en evolueren met een veeleisende en steeds veranderende markt. De financiële kracht van het softwarebedrijf, de strategisch zakelijke partnerships en de trackrecord van installaties onderstrepen het vermogen om bewezen technologie met tastbare zakelijke voordelen te leveren.


Dit is een gesponsord artikel.

Overig nieuws