90m Bronto voor Lozano

Het Spaanse kraan- en hoogwerkerverhuurbedrijf Lozano heeft een nieuwe 90 meter lange Bronto Skylift, S 90 HLA autohoogwerker, in ontvangst genomen.

De S 90 HLA van Lozano heeft een platformcapaciteit van 454 kg met een reikwijdte tot 33 meter en is gemonteerd op een Scania-chassis met vijf assen. Het nieuwe platform zal grotendeels worden ingezet voor schoonmaak-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan windturbines. De nieuwe machine werd verkocht via Bronto-distributeur LKW Lift, die tijdens de overdracht ook technische en verkooptrainingen voor de nieuwe machine verzorgde.

Lozano is gevestigd in Sevilla en werd in 1959 opgericht door Juan Lozano López als een hef- en transportbedrijf en voegde in 1989 platformverhuur toe. Tegenwoordig beheert het een vloot van 600 hoogwerkers, van kleine schaarliften tot 90 meter hoogwerkers, naast een aanzienlijke vloot kranen. waaronder telescopische en vakwerkgiekmodellen, met All Terrain-kranen tot 700 ton. Het bedrijf opereert vanuit negen locaties Jerex de la Frontera, Cadiz, Huelva, Algeciras, Badajoz, Málaga, Granada, Córdoba en Pechina, nabij Almeria.

Overig nieuws