MCS Rental Software viert 40-jarig jubileum tijdens IRE

MCS Rental Software zal in juni 2023 deelnemen aan de International Rental Exhibition (IRE) in Maastricht. De terugkeer van de IRE valt samen met de viering van het 40-jarig bestaan van MCS.

MCS heeft onlangs tal van web- en mobiele oplossingen ontwikkeld om verhuurders in staat te stellen efficiënter te werken en tegelijkertijd hun impact op het milieu te verminderen door het gebruik van apparatuur te optimaliseren en afval te minimaliseren. Dit alles door gebruik te maken van de nieuwste technologie.

Guy van der Knaap, MCS Managing Director, legt uit, ”Duurzaamheid is een belangrijk thema voor onze industrie en wij willen ons steentje bijdragen om de inspanningen van de industrie op dit gebied te ondersteunen”, aldus Van der Knaap. Onze technologie is ontworpen om verhuurbedrijven te helpen hun impact op het milieu te verminderen door de efficiëntie te verbeteren en de hoeveelheid afval te verminderen. We zijn er trots op voorop te lopen bij de innovatie in de verhuurindustrie en we kijken ernaar uit om onze nieuwste technologie op de IRE-show te tonen.”

Een van de hoogtepunten van de aanwezigheid van MCS Rental Software op de IRE show is de presentatie van haar mobiele oplossingen. De mobiele oplossingen van het bedrijf zijn ontworpen om verhuurbedrijven te voorzien van real-time gegevens, elektronische handtekeningen, terreinfoto’s en meer. 

Guy van der Knaap vervolgt, ’’We zijn verheugd om de mogelijkheden van onze mobiele oplossingen te tonen op de IRE show. Wij geloven dat de reeks van mobiele en weboplossingen van MCS een revolutie teweeg zal brengen bij verhuurbedrijven, waardoor zij hun activiteiten efficiënter en effectiever kunnen beheren. We hebben nauw samengewerkt met onze klanten om een oplossing te ontwikkelen die aan hun behoeften voldoet en we zijn ervan overtuigd dat deze goed zal worden ontvangen op de beurs.”

Het MCS team zal aanwezig zijn bij stand 2515 tijdens IRE, om alles te bespreken omtrent verhuursoftware.

Overig nieuws