Britse overname voor Boels

Boels heeft de verhuurspecialist voor verlichtingsmasten Illumin8 Lights in het Verenigd Koninkrijk overgenomen.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door algemeen directeur Neil Fenwick en bestrijkt nu sectoren van de bouw tot evenementen, civiele techniek, spoorwegen, tv- en filmindustrieën

Boels Rental UK managing director Asif Latief zei: “We zijn erg blij om Neil Fenwick en het Illumin8-team te verwelkomen in de Boels-familie. Boels werkt al een aantal jaren samen met Illumin8 aan zeer spraakmakende projecten en evenementen, en hun productaanbod, expertise en serviceniveau zijn ongeëvenaard. Illumin8 heeft een reputatie opgebouwd die is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige producten en klantenservice en deze cultuur past perfect bij de principes van Boels. Met de overname van Illumin8 kunnen we nu verlichtingstorenverhuur toevoegen aan onze gespecialiseerde divisies in het VK.”

Neil Fenwick van Illumin8 (L) met Asif Latief van Boels

Fenwick voegde toe: “Om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren, hadden we het gevoel dat aansluiting bij een internationale groep als Boels Rental ons het platform zou bieden om te groeien. Ik ben trots op het hele team van Illumin8 en ik heb er alle vertrouwen in dat we een mooie toekomst tegemoet gaan als onderdeel van de Boels-familie.”

Overig nieuws