Mtandt wordt distributeur Valla

Rakesh Modi van Mtandt (L) met Paolo Balugani van Manitex Valla

Manitex Valla heeft verkoop- en verhuurbedrijf Mtandt aangesteld als distributeur voor Valla pick & carry-kranen in India en de lidstaten van de South Asian Association for Regional Cooperation (SAARC) – Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, India, de Malediven, Nepal, Pakistan en Sri Lanka.

Mtandt zal in de hele regio de verkoop, service en onderdelenverkoop verzorgen voor het volledige productassortiment van Valla elektrische kranen en hijsgerelateerde accessoires.

Paolo Balugani algemeen directeur van Manitex Valla zei: “Ik volg de ontwikkeling en snelle integratie van de hijswereld in dit deel van de wereld de afgelopen 30 jaar. In het bijzonder nu onze producten, met name die voor gebruik in fabrieken, vindt steeds meer toepassingen en verzoeken van bedrijven binnen de SAARC-groep. Mtandt is ongetwijfeld de meest geschikte en betrouwbare speler om het Manitex Valla-productassortiment te behandelen, en het zal een groot genoegen zijn om met hen samen te werken”.

Mtandt-voorzitter Rakesh Modi voegde toe: “We zijn verheugd om een samenwerking te hebben met Manitex Valla, erkend als een dominante speler in hun productlijn en bekend als een van de koplopers op de wereldmarkt. We zijn enthousiast over het opzetten van een duurzaam en schaalbaar bedrijfsmodel in de SAARC-regio in samenwerking met hen.”

Overig nieuws