Multitel introduceert nieuwe MXE 170

Multitel Pagliero heeft de gelede MXE 170-platform op de Piaggio Porter NP6 Long Range gelanceerd.

Een autohoogwerker met een werkhoogte van 16,90 m, een horizontale reikwijdte van 7,50 m, UP&OVER van 6,8 m en een maximaal laadvermogen in de kooi van 250 kg (2 personen). De kenmerken zijn die van een machine die is ontworpen voor gebruik in de smalle straten van stedelijke of historische centra en, in het algemeen, in werkgebieden met beperkte ruimte. Het gewicht is laag met een GVW van 2.800 kg, waardoor hij zich kan verplaatsen op delicate oppervlakken, de lengte is verminderd (5.850 mm), terwijl de stabilisatie slechts 1.800 mm is. De algehele compactheid wordt gecombineerd met de lage hoogte (2.550 mm), waardoor het een van de meest compacte platforms op de Piaggio NP6 is.

De keuze voor LPG zorgt niet alleen voor kostenbesparingen en minder vervuiling, maar maakt stadsverkeer op elk uur van de dag mogelijk, zonder de beperkingen van verkeersopstoppingen. Hij is eenvoudig te bedienen en kan worden gebruikt voor bouwwerkzaamheden, onderhoud, installatie en plaatsing, renovatie en reiniging, tinwerk, snoeiwerk en nog veel meer.

Dankzij de 400° draaibare toren en de zelfnivellerende bak van 1,20 x 0,70 m die 50°+50° kan draaien, kan de bediener obstakels omzeilen en precies op het werkgebied worden gepositioneerd. Met het momentgevoelige begrenzingsapparaat is de reikwijdte lastafhankelijk en zorgt voor een veilige beweging. EVE, de doorontwikkelde elektronica van Multitel Pagliero, zorgt voor lineariteit en vloeiende verticale en horizontale bewegingen. Telemetrie is optioneel, met GPS-tracking, machinestatusweergave, parametrering en diagnose op afstand.

Overig nieuws