Business Development Director voor Sinoboom

Sinoboom heeft Marcelo Yamane aangesteld als Business Development Director.

In deze nieuw gecreëerde rol is dhr. Yamane, met meer dan 30 jaar verkoop- en operationele ervaring in de sector hoogwerkers en bouwmachines, verantwoordelijk voor regionale teambuilding, het formuleren en implementeren van regionale strategieën en verkoopdoelstellingen, ontwikkeling van key accounts en de opbouw van het merk Sinoboom in Brazilië. Hij rapporteert rechtstreeks aan dhr. Dawei He, Sinoboom Overseas Sales and Marketing Director.

Yamane zei: “Ik ben verheugd om lid te worden van het Sinoboom-team en verwacht geweldige prestaties voor dit uitstekende merk van apparatuur op de Braziliaanse markt!”

In een reactie op de benoeming zei Dawei He: “Met onze intentie om 50% van onze verkoopopbrengsten uit de internationale overzeese markt te halen, is Sinoboom vastbesloten om door te gaan met het opbouwen van een sterk en professioneel internationaal team. Marcelo Yamane brengt uitgebreide ervaring mee en heeft uitstekende kennis van op de Braziliaanse markt en is een sterke teamspeler. We verwelkomen hem aan boord en wensen hem veel succes als onderdeel van de Sinoboom-familie.”

Overig nieuws