Sinoboom presenteert: digitalisering voor veiligheid

Sinoboom Overseas Sales and Marketing Director, Dawei He, gaf een presentatie over “Hoe digitalisering de veiligheid van de industrie verbetert” op de openingsdag van de 2023-editie van de IPAF Asia Conference, gehouden in het Hilton Sukhumvit Bangkok, Thailand op 3 augustus.

Al 40 jaar promoot IPAF het veilige en effectieve gebruik van aangedreven toegangsapparatuur over de hele wereld. Tijdens evenementen zoals de conferentie vinden discussies plaats over voortdurende verbeteringen, waardoor innovatie en ontwikkeling worden gestimuleerd. Tijdens zijn presentatie onderzocht Dawei He de rol van digitalisering in alle stadia, van R&D en productie tot de after-sales service, en onderzocht hij de vele manieren waarop geavanceerde technologie de veiligheid van apparatuur en operators kan verbeteren:

“In de productontwikkelingsfase gebruikt Sinoboom een digitaal simulatie-analyseplatform en detectietechnologie om het gesloten-lusbeheer van productveiligheid en -kwaliteit te waarborgen. In de productiefase maken end-to-end digitale productie en beheer de nauwkeurige controle van product mogelijk kwaliteit en veiligheid. In de aftersalesfase gebruiken we big data-platforms, SAP-systemen en meer om sterke beveiligingssystemen te bouwen. Sinoboom versnelt ook de toepassing van ons telematicasysteem op overzeese markten, naast het gebruik van digitale middelen zoals VR en AR in technische training en probleemoplossing op afstand.”

Sinds de oprichting van Sinoboom in 2008 heeft het het belang erkend van het werk dat IPAF doet. Het bedrijf is IPAF-lid sinds 2010, de eerste Chinese fabrikant van hoogwerkers die lid werd. De CEO van Sinoboom, Susan Xu, is ook lid van de IPAF Council.

Overig nieuws