MCS viert 40-jarig jubileum in de verhuursector

MCS viert haar 40-jarig bestaan als leverancier van verhuursoftware aan verhuurbedrijven van wereldklasse en kijkt terug op 40 jaar innovaties, technologische uitdagingen en hoogtepunten.

Opgericht in 1983, is MCS Rental Software uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende oplossing die gebruikt wordt in meer dan 40 landen, met duizenden gebruikers die dagelijks inloggen.

Guy van der Knaap, Managing Director van MCS, zegt: “We zijn ontzettend trots op de 40 jaar ervaring die we hebben opgebouwd in verhuursoftware en die ons de kracht geeft om uitstekende oplossingen en advies te bieden aan onze klanten.”

Het MCS-product is nu een van de grootste en meest uitgebreide oplossingen op de markt. In de 40 jaar van groei heeft MCS nu een grote gebruikersgroep, commissie en regelmatige vergaderingen met haar klanten om haar software verder te ontwikkelen en geavanceerde oplossingen te bieden voor nog eens 40 jaar.

Guy vervolgt: “Bij MCS zijn we oprecht ge├»nteresseerd in het succes van onze klanten. Door te horen welke uitdagingen en aspiraties onze gebruikers hebben, kunnen we onze toekomstige ontwikkelingen vormgeven naar de wensen van de verhuurindustrie.”

In de afgelopen jaren heeft de softwareleverancier beloofd om 10% van haar winst elk jaar gedurende het komende decennium aan liefdadigheid te schenken. Deze goede doelen ondersteunen achtergestelde kinderen in gemeenschappen dichtbij en ver weg.

Guy legt uit: “We hebben het geluk om 40 jaar succes te gebruiken om gemeenschappen te helpen die dit het meest nodig hebben. We zijn verheugd om liefdadigheidsorganisaties te ondersteunen in tal van landen om kinderen te helpen die dit het meest nodig hebben en elk kind de kans te geven om gelukkig, gezond en succesvol te zijn.”

MCS viert haar 40-jarig jubileum in de verhuursector met een jaar vol feestelijkheden, waaronder een thematische klanten dag, een verjaardagsfeest en een reeks Webinars die terugkijken op de verhuursoftware door de jaren heen.

Overig nieuws