Meer Multitel Pagliero hoogwerkers voor MDM

MDM Service verhoogt het aantal Multitel Pagliero vrachtwagenhoogwerkers in haar verhuurvloot naar 25 eenheden.

M.D.M. Service Noleggio in Argenta (Ferrara) werd opgericht in 2015, maar het begin van de relatie met Multitel Pagliero dateert uit 2006 en is in de loop der jaren geconsolideerd.

Beginnend met ongeveer 20 machines – waaronder hoogwerkers op vrachtwagens, elektrische zelfrijdende voertuigen, bestelwagens en grondverzetmachines – is het verhuurbedrijf snel uitgebreid in het assortiment bouwvoertuigen en -apparatuur, evenals in zijn territoriale aanwezigheid. De vestiging in Argenta werd gevolgd door de opening van twee vestigingen in Bagnacavallo (Ravenna) en Ferrara; een initiatief dat het mogelijk maakte om een groter aantal klanten te bereiken.

Momenteel heeft M.D.M. Service Noleggio zo’n 200 voertuigen en evenveel materieel voor bouw, tuinieren, wassen en schoonmaken, airconditioning, verwarming en energie. Ook is de dienstverlening uitgebreid met het organiseren van trainingen voor het veilig gebruik van hoogwerkers, grondverzetmachines, heftrucks, hefwerktuigen en landbouwmachines.

Er zijn 25 Multitel Pagliero autohoogwerkers in de verhuurvloot, met een duidelijke overheersing van de knikgestuurde HX200EX met een werkhoogte van 19,90 m. Alleen al in deze eerste maanden van het jaar werden zes modellen geleverd aan het in Argenta gevestigde bedrijf, allemaal gelede: MX210, MX196 en MXE200.

“Ik heb voor Multitel Pagliero gekozen”, zegt Marco Ursini, “vanwege de betrouwbaarheid van het bedrijf, de verkoop- en serviceteams en de professionaliteit waarmee de machines worden gebouwd. Ik beschouw ze als een uitstekend product, geavanceerd en in constante ontwikkeling. De klanten zijn volledig tevreden. Wat de toekomst betreft, “vervolgt hij, “voorzie ik een modernisering en een uitbreiding van de Multitel Pagliero-vloot”.

Overig nieuws